Home            styling            about            contact

interieurstyling

Wanneer voel jij je ergens prettig? Komt dat door de lichtinval, de hoge plafonds, de bloemengeur uit de tuin, het geluid van de zee die door de openslaande deuren binnenkomt? Zie je het voor je, dat ideale huis op de ideale plek? Bij de keuze van een woning draait het uiteindelijk om gevoel en weten: 'hier wil ik leven'. Kleuren, materialen, meubels, vormen, stoffen, verlichting, indeling en inrichting van een ruimte helpen bij het creëren van jouw ideale sfeer.

Bij interieurstyling hoeft het trouwens niet per sé te gaan om een huis.

Toepassingen

Het industriële karakter van een oude fabriek, de geschiedenis van het dorpskerkje, de eigenzinnige woonboot in de stad, het oude grachtenpand of het net ontworpen bedrijventerrein; het zijn allemaal voorbeelden waarbij interieurstyling een rol kan spelen.

Je thuis voelen en plezier beleven aan je omgeving dat vind ik persoonlijk heel belangrijk. Of dat nu je woonhuis, je recreatiewoning of je kantoor is, het restaurant dat je bezoekt of het hotel waarin je overnacht. Een ruimte zo ontwerpen en inrichten dat alles op zijn plek valt. Als dat gelukt is zie je mij genieten.